TMS Temperatuur Monitoring Systeem

Draadloze temperatuurmonitoring. Continu voldoen aan HACCP-regels.


Energiezuinig en veilig koelen en warmhouden. Ons Temperatuur Monitoring Systeem (TMS) maakt het mogelijk. Het TMS zorgt geheel automatisch voor het continu monitoren van temperaturen. Bovendien registreert en beheert u alle gegevens automatisch online. Zo heeft u vanaf uw PC, Tablet of Smartphone altijd en overal inzage in uw gegevens. Handig voor uw HACCP-rapportage, maar ook om grote energieverbruikers direct te herkennen. U plaatst de sensoren in koelinstallaties, transportwagens, waterinstallaties en op warmteapparatuur. Eenvoudig en draadloos.

Efficiƫnt energieverbruik. Signaleer grote energie-
verbruikers. Duurzaamheid.

Verminder energieverbruik door apparatuur als koelvitrines en warmhoudkasten nooit te vroeg aan of te laat uit te schakelen. En dankzij de voortdurende registratie van gegevens herkent u grote energieverbruikers direct. Zo draagt uw bedrijf meteen bij aan een beter milieu.

Automatische temperatuur-
metingen. Altijd en overal.

Altijd op de hoogte van de temperatuur in al uw installaties. Ook op afstand en tijdens een transport. Handmatig temperaturen in het kader van HACCP-regelgeving is niet langer nodig. Zo bespaart u tijd en geld.

Continue temperatuurbewaking. HACCP-goedgekeurd.

Voedsel bewaren en bereiden op de juiste temperatuur. Eenvoudig voldoen aan HACCP-regels en bij storing direct in kunnen grijpen. Zo garandeert u uw klanten 100% voedselveiligheid.Registratie. Bewaking. Alarmering.

Houdt de temperatuur van uw apparatuur nauwlettend in de gaten. Ons systeem verzamelt alle gegevens continu in een online Keuken Management Systeem. Zo heeft u vanaf uw PC, Tablet of Smartphone altijd inzage in uw gegevens. Waar en wanneer u wilt. En is er storing in een van uw apparaten? Dan ontvangt u hierover direct een e-mail of sms-bericht. Wilt u liever dat onze technische dienst meteen ingeschakeld wordt? Ook dat is mogelijk.Handmatig temperaturen volgens HACCP-regels is niet meer nodig.

De Voedsel- en Warenautoriteit houdt streng toezicht. Terecht, want het gaat tenslotte om voedselveiligheid. U bent verplicht de HACCP-regels nauwkeurig na te leven. Dit kan soms tijdrovend zijn. Bijvoorbeeld bij het handmatig meten en bijhouden van de temperatuur van uw apparatuur. Ons TMS kan deze taak van u overnemen. Bovendien slaat het systeem de gegevens dag en nacht op. U ontvangt automatisch elke dag een dagrapportage per e-mail met de temperatuurwaarden van de apparaten.100% voedselveiligheid door tijdige storingsmelding.

Voedsel bewaren en opwarmen moet op de juiste temperatuur gebeuren. Het gaat tenslotte om voedselveiligheid. Ons STMS monitort de temperatuur van uw apparatuur continu. Komt de temperatuur buiten de toegestane limiet, dan ontvangt u hiervan direct bericht per telefoon, e-mail of sms. Kritische temperaturen - die bijvoorbeeld de vorming van legionella bevorderen - behoren voorgoed tot het verleden. Zo voorkomt u niet alleen onnodige voedselverspilling, maar garandeert u uw klanten 100% voedselveiligheid.

Contact

Neem nu direct contact op met
een van onze sales medewerkers.

bel ons op 020-691 27 38

stuur ons een e-mail