Onze producten

Fricom, de slimme frituurcomputer

Optimale temperatuurbeheersing.
Constante voedselkwaliteit.
Efficiënt aan- en uitzetten friteuse.

Met onze FRICOM frituurcomputer zijn temperatuurschommelingen voorgoed verleden tijd. De FRICOM monitort de temperatuur van het frituurvet voortdurend en grijpt intelligent in wanneer deze te hoog of te laag is. En met de voorgeprogrammeerde baktijden is een constante voedselkwaliteit gegarandeerd. Veilig, efficiënt en gezond frituren wordt nu wel erg makkelijk. De FRICOM is eenvoudig te installeren en past op alle bestaande en nieuwe friteuses. Bespaar direct op energie, frituurvet, productderving, schoonmaakmiddelen én arbeidsuren.

Lees meer

TMS Temperatuur Monitoring Systeem

Draadloze temperatuurmonitoring. Continu voldoen aan HACCP-regels.

Energiezuinig en veilig koelen en warmhouden. Ons Temperatuur Monitoring Systeem (TMS) maakt het mogelijk. Het TMS zorgt geheel automatisch voor een 24 uurs monitoren van temperaturen. Bovendien registreert en beheert u alle gegevens automatisch online. Zo heeft u vanaf uw PC, Tablet of Smartphone altijd en overal inzage in uw gegevens. Handig voor uw HACCP-rapportage, maar ook om grote energieverbruikers direct te herkennen. U plaatst de sensoren in koelinstallaties, transportwagens, waterinstallaties en op warmteapparatuur. Eenvoudig en draadloos.

Lees meer

INSIGHT

Beheer en controle vanuit één online dashboard.

INSIGHT houdt de temperatuur van uw apparatuur nauwlettend in de gaten. Ons systeem verzamelt alle relevante gegevens continu in één online dashboard. Zo heeft u vanaf uw PC, Tablet of Smartphone altijd inzage in uw gegevens. Waar en wanneer u wilt. INSIGHT houdt bij wanneer één van uw apparaten de voedselveiligheidsnormen overschrijdt of energie verspilt.

Lees meer

Sitex FIB kruimelnetje

Eenvoudig besparen op frituurvet.
Gezonder frituren.

Tijdens het frituren ontstaan bakresten. Deze vervuilen uw frituurvet en tasten uw frituurmand én de binnenzijde van uw friteuse aan. Het kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit lijkt onvermijdelijk, maar het is met behulp van het Sitex FIB kruimelnetje zeker te voorkomen. Dit kruimelnetje past op alle bestaande frituurmanden en vangt bakresten en kruim op. Uw frituurvet gaat langer mee en u bent minder tijd kwijt aan het reinigen van uw friteuse. Zo bespaart u eenvoudig op materiaal- en loonkosten.

Lees meer